Netwerkdiensten

SYSTEEMBACK-UP

Een systeemback-up verzekert u van een snel herstel bij calamiteiten van uw servers of werkplekken. Het is zelfs mogelijk om uw systeem op andere hardware te herstellen. Hierdoor kunnen wij ook bij hardware calamiteiten een snel herstel bieden.

DATABACK-UP (ARCHIVERING)

Databack-up is anders dan systeemherstel. Voor data is het niet alleen van belang dat deze bij calamiteiten te herstellen is. Vaak is het belangrijker om uw data te archiveren. Stel, u overschrijft een bestand en hierdoor gaat informatie verloren. Met behulp van data-archivering herstelt u gemakkelijk een vorige versie van dit bestand. U kunt hierdoor snel verder waar u gebleven was.

BUITENSHUIS BEWAREN

Alleen een back-up maken van uw data of systeem is niet voldoende. Het is noodzakelijk dat u altijd een recente kopie van uw data buiten de deur heeft. Verlies van  bestanden en gegevens is niet meer aan de orde. Dit kan d.m.v. externe dragers als tape en externe harddisk, maar uiteraard ook online. Wilt u zich bij een computercrash, diefstal, brand of waterschade geen zorgen meer maken? Wij kunnen uw gegevens zorgvuldig en veilige online opslaan. Hierdoor is er altijd een recente kopie van uw data buitenshuis aanwezig.

Back-up voor iedereen

Onze Back-up diensten zijn voor iedereen geschikt. Er zijn diverse back-up mogelijkheden. De keuze is afhankelijk van uw situatie en doel. Gaat het om systeemherstel of data archivering? Wilt u de back-up in huis of buitenshuis? Wij geven u advies en ontnemen graag uw zorgen over databescherming en/of het herstel daarvan. 

Back-up diensten zijn geschikt indien u

  • essentiële en/of belangrijke bedrijfsdata op een veilige manier wilt archiveren
  • na een calamiteit in enkele uren weer aan het werk wilt zijn, i.p.v. enkele dagen
  • belangrijke data en systemen zorgeloos wilt veilig stellen
  • een per ongeluk verwijder bestand wilt herstellen